Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

További termékek

Milyen esetekben lehet hasznos a további termékek kiegészítő?

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában a További termékek elem Aktiválás gombjára.

Aktiválás után a a Műveletek > Beállítások felületen beállíthat egyedi doboz elnevezést, amely a termék adatlapon jelenik meg.

A további termékek rögzítéséhez kattintson a Kiegészítők > További termékek menüpont Hozzáadás gombjára.

A további termékekhez megadható adatok:

Amennyiben nem ad meg infó gomb hivatkozás URL címet, az infó gombra kattintásra megjelentésre kerül a leírás.

Beállítható ár mód:

Ha nem szeretné használni az adott további terméket, inaktívra állítással kikapcsolhatja megjelenítését így szükség esetén később újra aktiválható a megjelenítése.

További termékek hozzárendelése és tiltása kategóriákra

A további termékek megjelenítése hozzárendelhető vagy akár tiltható a kategória adatlapon.

Kattintson a Webáruház > Kategóriák menüpontra vagy az adott kategóriához tartozó ceruza ikonra.

A kategória adatlap Haladó fülön a További termékek engedélyezése illetve a További termékek tiltása szakaszban végezhető el a beállítás.

További termékek hozzárendelése és tiltása termékenként

Ha csak bizonyos termékekhez szeretné hozzárendelni a további termékeket, a termék adatlap Kiegészítők fül További termékek engedélyezése felületen végezheti el a beállítást.

Abban az esetben, ha egy adott kategóriához már hozzárendelte a további terméket, de a kategória egyes termékeinél tiltani szeretné a megjelenítését, akkor a További termékek tiltása szakaszban le tudja tiltani a megjelenítését.

Fontos!

Ez a funkció nem azt a célt szolgálja, hogy egy termékhez szín vagy kiszerelés változatokat rendeljen. Amennyiben egy termékhez több szín, méret esetleg kiszerelés tartozik akkor használja a választható termékopció funkciót!

Kapcsolódó funkciók:

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben