Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Előfizetés

Előfizetési igény rögzítésének, díjcsomag kiválasztásának lehetősége.

1. Előfizetői adatok

Cégnév

Előfizető cég teljes neve.

Számlázási cím

Számlázási cím.

Posta cím

Elegendő abban az esetben, amennyiben eltér a számlázási, és posta cím.

Adószám

Előfizető cég adószáma.

Kapcsolattartó neve

Kapcsolattartó személy neve.

Kapcsolattartó telefonszáma

Kapcsolattartó személy közvetlen telefonszáma.

Kapcsolattartó e-mail címe

Kapcsolattartó e-mail címe.

2. Választható alapcsomagok

Válassza ki az előfizetni kívánt csomag(ok) valamelyikét.

Előfizetés menete:

* 1. lépés: Bejelentkezés egy StartÜzletes webáruház admin felületére (ha még nincs StartÜzletes webáruháza, akkor regisztrálhat ingyen, az ingyenes regisztráció gombra kattintva)
* 2. lépés: Az admin felületen a felső menüsoron az Előfizetés gombra kattintás
* 3. lépés: A megrendelőlap adatainak kitöltése
* 4. lépés: Előfizetés díjának kifizetése (e-mailen kapott díjbekérő számla alapján)
* 5. lépés: Az előfizetési díj beérkezését követően munkatársaink aktiválják a megrendelt csomagot, és számlát küldenek

StartÜzlet rendszerében történő előfizetés mindössze néhány lépéssel igényelhető. Ehhez nem kell mást tenni, mint a regisztrált webáruház adminisztrációs felületén az Előfizetés menüpontban megadni az előfizetői adatokat, illetve kiválasztani a StartÜzlet rendszere által kínált csomagok közül az igényeknek legmegfelelőbbet.

Az előfizetői adatok, és az alapcsomag kiválasztását követően az „Űrlap elküldése” gombbal rögzíthető az igény.  A regisztrációkor megadott e-mail címre, az űrlap elküldését követően azonnal megérkezik a visszaigazolás, mely tartalmazza az előfizetői, szolgáltatói adatokat, továbbá a kiválasztott csomag megnevezését, annak díját. Visszaigazolás fontos részét képezi a banki átutaláskor megadandó közlemény, melyet minden esetben az ott leírtak alapján szükséges megadni.

A visszaigazoló levél díjbekérő számlaként funkciónál, igazi számla kizárólag abban az esetben kerül kiállításra, ha megadott összeg beérkezik, és StartÜzlet rendszerében feldolgozásra kerül. Fontos, hogy az átutalás az előfizetői adatokban megadott cég, egyéni vállalkozó esetén pedig személy bankszámlájáról kerüljön átutalásra! A StartÜzlet kizárólag bankszámla kivonaton szereplő cég, illetve személy nevére állítja ki a számlát.

Az előfizetési díj beérkezését követően, azonnal jóváhagyásra kerül a kiválasztott csomag (tehát 1 munkanapon belül), melyről e-mail értesítőt is küld a rendszer. Amennyiben e-mail-ben elküldi a befizetésről szóló bizonylatot az e-mail feldolgozását követően azonnal megtörténik a jóváhagyás.

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben