Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

4. Jogi dokumentumok rögzítése (ÁSZF/Adatezelési)

A jogi dokumentumok (általános szerződési feltételek, adatkezelési tájékoztató) rögzítéséhez kattintson a főmenüben a Beállítások > Szerződések és tájékoztatók menüpontra, majd válassza ki a rögzíteni kívánt dokumentum típust.

A webáruház publikus felületén az alábbi url címen lesznek elérhetőek a dokumentumok.

Általános szerződési feltételek: webaruhazdomainneve.hu/aszf
Adatkezelési tájékoztató: webaruhazdomainneve.hu/adatkezelesi-tajekoztato

A vásárlási folyamatban, a regisztrációs és hírlevél feliratkozást biztosító űrlapoknál egységesen a fentiekben megadott url címekre fog a rendszer hivatkozni, ezért minden esetben az itt megadottak szerint rögzítse a jogi dokumentumokat.

A vásárló részére küldött megrendelés visszaigazoló levél minden esetben tartalmazza a webáruház üzemeltetői cég nevét, a webáruház url címét és a hivatkozást a webáruház általános szerződési feltételek dokumentumára.

Amennyiben a jogi dokumentumokat e-mail mellékletként is szeretné csatolni a megrendelés visszagazoló levélhez, a Jogi tájékoztatók e-mail mellékletben elnevezésű kiegészítő biztosít lehetőséget.

A Jogi tájékoztatók e-mail mellékletben kigészítő beállításról további tájékoztatást ide kattintva érhet el.

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben