Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Mobilnézet beállítások

A mobilra optimalizált webáruház azt jelenti, hogy hordozható eszközökről (okostelefonokról, táblagépekről) megtekintve más felület fogadja a vásárlókat. Ez a felület a hordozható eszközök képernyőméretére és érintéssel való kezelésre van tervezve, ellentétben az asztali (asztali számítógép, vagy laptopok) felületekkel, amelyek nagyobb képernyőre és egérrel történő használtra készülnek.

Az optimalizált webáruház felület segíti a vásárlót abban, hogy állandó nagyítgatások és félrekoppintások nélkül böngészhessék a termékkínálatot. Nagyításokra nincs szükség, ugyanis az oldalfelépítés automatikusan idomul a képernyő szélességéhez, felesleges elemek mellőzésével csak a lényeget mutatja. A koppintások célba éréséről pedig az érintőkijelzőre optimalizált méretű koppintható felületek (gombok, hivatkozások) gondoskodnak.

Logó és kezdőlap

Mobilnézet letiltása

Az opció bekapcsolásával letilthatja a mobil eszközökön történő mobilra optimalizált megjelenés használatát. Ebben az esetben a normál asztali böngészőben is megjelenő változat fog megjelenni.

Alapértelmezetten a mobilnézet bekapcsolva van.

Kezdőlap szöveg

A mobilnézet használata esetén megjelenő kezdőlapi szöveg. Ez a szöveg a kiemelt vagy véletlenszerű termékek előtt fog megjelenni.

Logó

Mobilnézet esetén megjelenítendő logó feltöltési lehetősége.

Logó mérete: 320x76 pixel, lehetőleg háttér nélküli PNG képfájlként.

Kiemelt termékek a kezdőlapon

A normál megjelenéshez ha van rögzítve kiemelt termékek kezdőlapi elem, akkor az ott kiemelt termékek jelennek meg ebben a dobozban.

A normál nézethez tartozó kiemelt termékeket a Beállítások > Megjelenés és felépítés > Kezdőlap elemei menüpontban rögzítheti.

Véletlenszerű termékek a kezdőlapon

Mobilnézet véletlenszerű termékek

Stílus választás

A mobilnézet jelenleg 24 különböző stílusban érhető el. Kattintson az Önnek megfelelő stílusra.
Az aktívan kiválasztott stílust pipával jelzi a rendszer.

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben