Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

MPL API csomagfeladás (Magyar Posta) közvetlenül a rendelés adatlapról

A csomagadatok továbbítása a futárszolgálatoknak és a címkék nyomtatása időigényes folyamat. A manuális adatrögzítés lassú és több hibalehetőséget rejt magában. Az exportálás és importálás eddig is tudott egyszerűsíteni a folyamaton, de most már egy újabb lehetőség is használható. A Magyar Posta által biztosított lehetőségeknek köszönhetően most már közvetlenül a rendelések adatlapjáról, néhány kattintással elküldhetőek a csomagadatok és a letölthető a nyomtatható címke is.

Az alábbi tájékoztatóból megismerheti, hogy a StartÜzlet MPL kiegészítője hogyan működik, és hogyan kezdheti el Ön is használni, hogy ha az MPL-el, azaz a Magyar Postával küldi a csomagokat.

A kiegészítő használatához szükségesek:

A kiegészítő aktiválható a Kiegészítők listájából. Az aktiválás után az MPL vagy Postapont szállítási módot használó rendelések adatlapján elérhetővé válik az "MPL (Magyar Posta) csomagfeladás" szekció. Innen intézhető a csomagadatok beküldése és a címke generálása.

A csomagok beküldése után a nap végén (vagy akár korábban is tetszőleges időpontban) a feladójegyzék zárása, összesítő szállítólevél igénylése a Kiegészítők > MPL csomagfeladás lezárása menüpontból lehetséges.

Útmutató az MPL API hozzáférés igényléséhez (a regisztrációhoz szükséges információkat is tartalmazza):
MPL_API_utmutato_berelheto_webaruhazaknak.pdf »

A kiegészítő minden előfizető számára elérhető.

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben