Webáruház készítés
Webáruház készítő - Használati útmutató
 

MPL API csomagfeladás (Magyar Posta) közvetlenül a rendelés adatlapról

A csomagadatok továbbítása a futárszolgálatoknak és a címkék nyomtatása időigényes folyamat. A manuális adatrögzítés lassú és több hibalehetőséget rejt magában. Az exportálás és importálás eddig is tudott egyszerűsíteni a folyamaton, de most már egy újabb lehetőség is használható. A Magyar Posta által biztosított lehetőségeknek köszönhetően most már közvetlenül a rendelések adatlapjáról, néhány kattintással elküldhetőek a csomagadatok és a letölthető a nyomtatható címke is.

Az alábbi tájékoztatóból megismerheti, hogy a StartÜzlet MPL kiegészítője hogyan működik, és hogyan kezdheti el Ön is használni, hogy ha az MPL-el, azaz a Magyar Postával küldi a csomagokat.

A kiegészítő használatához szükségesek:

A kiegészítő aktiválható a Kiegészítők listájából. Az aktiválás után az MPL vagy Postapont szállítási módot használó rendelések adatlapján elérhetővé válik az "MPL (Magyar Posta) csomagfeladás" szekció. Innen intézhető a csomagadatok beküldése és a címke generálása.

A csomagok beküldése után a nap végén (vagy akár korábban is tetszőleges időpontban) a feladójegyzék zárása, összesítő szállítólevél igénylése a Kiegészítők > MPL csomagfeladás lezárása menüpontból lehetséges.

Útmutató az MPL API hozzáférés igényléséhez (a regisztrációhoz szükséges információkat is tartalmazza):
MPL_API_utmutato_berelheto_webaruhazaknak.pdf »

A kiegészítő minden előfizető számára elérhető.

MPL kedvezmény StartÜzlet előfizetők számára:

Az MPL egyedi szerződéses konstrukcióban, 2 éves együttműködés mellett, a ÁSZF-ben meghatározott díjakhoz képest minimum 15% kedvezmény nyújt azoknak a StartÜzletnél előfizető webáruházaknak, akik eddig még nem szállíttattak az MPL-lel.

MPL szerződéssel kapcsolatos érdeklődését kérjük rögzítse << ITT >> . Az adatok megadását követően az MPL munkatársai keresni fogják.

Spóroljon pénzt és időt: kezdje el termékei internetes értékesítését, saját webáruháza felépítését még ma
StartÜzlet - Webáruház készítés és online értékesítést segítő megoldások akár azonnal
Webáruház készítés a StartÜzlettel