Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Hűségprogram használata

Ez a funkció nagyon jó vásárlás ösztönző, és újravásárlás ösztönző lehet az Ön webáruházában.

Röviden a lényege annyi, hogy a vásárló a rendelése után pontokat kaphat, és ezeket a pontokat egy későbbi vásárláskor kuponként beválthatja, ezzel csökkentheti a rendelése végösszegét.

Egy ilyen hűségprogram kiemelkedési lehetőséget biztosíthat a többi webáruház közül, de használatba vétel előtt mindenképpen javasoljuk a termékek profitjának ismeretében, hogy pontosan számolja ki, mennyi hűségpontot kíván adni vásárlóinak.

Ez százalékos formában adható meg az admin felületen, tehát azt adhatja meg, hogy a rendelt termék árának hány százaléka íródjon jóvá hűségpontként.

Például, ha azt adja meg, hogy 0.5%, akkor egy 1000 Ft-os termék megrendelése esetén 5 pontot fog kapni vásárlója.

A százalék megadható általánosan az egész webáruházra nézve, de termékenként is megadható eltérő százalék, vagy akár konkrét pontot is megadhat, például fixen 50 pont is járhat valamelyik terméke megrendelése után, függetlenül attól, hogy éppen mennyibe kerül az adott termék.

A hűségprogram a Beállítások menüpont, Alapvető működés almenüpontjára kattintva kapcsolható be, az adatlap végén található Hűségprogram résznél.

Fontos tudnivalók a hűségprogramról, melyeket érdemes a vásárlóival is ismertetni:

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben