Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Készlet e-mail adminoknak

A kiegészítő értesítést küld az adminisztrátoroknak, ha egy terméknél elfogyott a készlet.

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában az Készlet e-mail adminoknak elem Aktiválás gombjára.

FONTOS:

Csak akkor kap egy adminisztrátor értesítőt, ha engedélyezve van a küldés számára (Beállítások > Adminisztrátorok > Listában ceruza ikon: Új rész "KÉSZLET E-MAIL ADMINOKNAK" névvel, ami tartalmazza a "Kapjon értesítést, ha elfogy egy terméknél a készlet" checkboxot. Ezt bejelölve az adott adminisztrátor megkapja az értesítőket).

Ha korrekció hatására fogy el a készlet, akkor nem küld a rendszer értesítést, csak akkor küld, ha a webáruházból rendelve, vagy a rendelést szerkesztve lesz egy termék készlete 0 vagy annál kisebb.

Az értesítő bekapcsolható általánosan az összes termékre a kiegészítő beállításaiban (Kiegészítők > Készlet e-mail adminoknak > Műveletek > Beállítások: "Bekapcsolás az összes termékre (kategória vagy termék adatlapon tiltható külön)").

Kategóriánként és termékenként a "Kiegészítők" fülön egyedileg lehet szabályozni az értesítő küldését (a kategóriák öröklik a felsőbb kategóriák beállítását).

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu Telefon: +36 30 535 2181

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben