Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

MailerLite összekötés

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában a MailerLite összekötés elem Aktiválás gombjára.

Az összekötési adatok megadásához kattintson a MailerLite kiegészítő elem > Műveletek > Beállítások gombjára.

Az API key és a GroupID a MailerLiteon belül a bal oldali menüből érhető el:

Subscribers > Groups > Create group

Integrations > MailerLite API, Developer API > Use

API kulcs generálás - MailerLite felület

Group ID - MailerLite felület

Meglévő feliratkozók exportálással, majd importálással rögzíthetőek a MailerLiteba.

A MailerLite összekötés elvégzése után a StartÜzleten belüli alapértelmezett levelezőlistára feliratkozók automatikusan bekerülnek a MailerLiteba (azon belül a megadott GroupID-val rendelkező csoportba).

Fontos, hogy csak a feliratkozás megerősítése után kerülnek be a feliratkozók a MailerLiteba.

A MailerLite összekötés kiegészítőt csak és kizárólag abban az esetben aktiválja, ha elvégzi az összekötést. Ha nem használja ezt a funkciót, kapcsolja ezt a kiegészítőt, ne legyen aktív mert nem fog megfelelően működni az integrált hírlevél feliratkozás modul.

Adatküldés MailerLite felé rendeléskor

A következő egyedi mezőket tudjuk automatikusan átadni, ha be van kapcsolva az "Adatküldés rendeléskor" (StartÜzletben a MailerLite kiegészítő beállításaiban).

A "Vasarolt termekek" mező tartalmazza (vesszővel elválasztva) a vásárló által eddig rendelt összes terméket (a legújabb van elöl).

FONTOS: Ékezetek nélkül kell rögzíteni a mezőket, mert ékezeteket használva eltérő tag-et hoz létre a rendszer. Nem térhet el egy betű sem! A mezők típusára is oda kell figyelni!

Ha be van kapcsolva az "Adatküldés rendeléskor", akkor nem feliratkozás megerősítésekor küldjük át az adatokat, hanem rendelések leadásakor.

Meglévő adatokat exportálására is van lehetőség az egyedi mezőkkel, a kiegészítőnél "Rendelések összesített exportálása", a generált CSV fájl importálható a MailerLiteba (a mezők megfelelő egyeztetése szükséges, illetve importálás előtt a szükséges egyedi mezőket rögzíteni kell).

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben