Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Kötelező termék megrendeléshez

A kiegészítő segítségével a kötelező termék hozzáadódik a megrendelt termékhez, termékekhez. Ez a funkció hasznos lehet olyan termékköröknél, ahol például raklapon található a termék és kötelezően felszámolandó, vagy speciális csomagolást esetleg beüzemelést igényel.

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában a Kötelező termékek elem Aktiválás gombjára.

A kiegészítő aktiválása után kattintson a Kiegészítők > Kötelező termékek menüpontra, majd végezze el az új kötelező termék hozzáadását.

Kötelező termék beállítási lehetőségek

Alap adatok

Többszörözési mód

Ár mód

Kiegészítő tiltás megadott szállítási módoknál

Előfordulhat, hogy a kötelező termék hozzáadása nem szükséges bizonyos szállítási mód kiválasztása esetén, például személyes átvételnél. A Tiltás megadott szállítási módoknál fülön kiválaszthatja, hogy melyik szállítási mód esetén ne adja hozzá a rendszer a kötelező terméket.

Kötelező termék hozzárendelése kategóriához

A kategória adatlap Kiegészítők fülön hozzárendelhető / tiltható a kötelező termék a kategória termékeihez.

Kötelező termék hozzárendelése egyesével a termékekhez

A termék adatlap Kiegészítők fülön hozzárendelhető a kötelező termék az adott termékhez. Amennyiben egy adott kategóriára engedélyezte, de bizonyos termékekhez nem szeretné hozzárendelni a kötelező terméket, annak tiltását is elvégezheti ebben a menüpontban.

Fontos!

A kötelező termék automatikusan hozzárendelődik a megrendelt termékhez, a vásárló nem fogja tudni kitörölni.

A kötelező termékről, annak díjszabásáról megfelelően tájékoztassa a vásárlóit akár a termékadatlapon vagy ászf-ben.

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu Telefon: +36 30 535 2181

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben