Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Termék kapcsolatok

Egy termékre vonatkozóan számos adat rögzíthető. A termék adatlap 7 "tabra" (fülre) van bontva az átláhatóság és könnyebb kezelhetőség érdekében. Jelen útmutatóban a bal oldali listában a Termékek menüpont 7 almenüre van bontva a könnyebb átláthatóság érdekében.

Webáruház kapcsolódó termék

Kapcsolódó termék

Új kapcsolódó termék

Az adott termékhez kapcsolódó termék megadási lehetősége legördülő menüből. Az itt kiválasztott kapcsolódó termék a termék adatlapon fog megjelenni, mint kapcsolódó ajánlat.

Példa: egy elemlámpa esetén, praktikus lehet kapcsolódó termékként újra tölthető akkumulátorokat ajánlani.

Tipp: akár több kapcsolódó terméket is kiválaszthat. A kiválasztott kapcsolódó termékek listáját az egérrel történő "megfogást" követően szabadon sorrendezheti!

Hasonló termék

Új hasonló termék

Az adott termékhez hasonló termék megadási lehetősége legördülő menüből. Az itt kiválasztott hasonló termék a termék adatlapon fog megjelenni, mint hasonló ajánlat.

Példa: egy X típusú Notebbok esetén, prakatikus lehet hasonló termékként egy Y típusú, hasonló paraméterekkel rendelkező Notebbok-ot javasolni..

Tipp: akár több hasonló terméket is kiválaszthat. A kiválasztott hasonló termékek listáját az egérrel történő "megfogást" követően szabadon sorrendezheti!

Fájlok

Ez a funkció akkor használandó, ha az értékesített termék letölthető, vagy egy fizikailag létező termék részét képező online tartalom. Például e-book, vagy hanganyag melynek elérését kizárólag a vételár beérkezése után teszi lehetővé a vásárló részére. A tartalom elérését a megrendelés adatlapján tudja engedélyezni a megrendelés beérkezését követően. CIB bankkártyás fizetés esetén a letölthető tartalom jóváhagyása a sikeres tranzakciót követően automatikusan megtörténtik. A letölthető tartalmakat kizárólag regisztrált vásárlók érhetik el. Letölthető tartalom esetén ajánlott felhívni erre a vásárló figyelmét, vagy regisztrációhoz kötni a rendelési lehetőséget. Amenyiben a vásárló nem regisztrál, nem lép be a vásárláshoz nem tudja elérhetővé tenni részére a letölthető tartalmat.

Fontos! Ez a funkció nem azt a célt szolgálja, hogy egy adott termékhez használati útmutatást csatoljon. Erre a célra alkalmazza a fájltár által nyújtott lehetőségeket.

Ennek a terméknek van letölthető tartalma

Az opció bekapcsolásával lehet aktívvá tenni az adott termékhez tartozó letölthető tartalmakat.

Fájl lista

Letölthető tartalomként rögzített fájlok listájának megjelenítése. A listázást követően a szükséges fájlok törölhetőek.

Új fájl

Új letölthető fájl feltöltése

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben