Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Testreszabható képekkel, átszínezhető

A Kiválasztás gombra kattintást követően a webáruház publikus felületének megjelenése az adott megjelenésre fog módosulni.
A Testreszabás gombra kattintásással a különböző beállítások határozhatóak meg.

Ebben a megjelenéscsoportban meghatározható:

Testreszabható képekkel, átszínezhető testreszabása

Fejléc testreszabási lehetőségei

Hasábok meghatározása

Színek megadása:

Kattintson abba a mezőbe amelyhez tartozó színt módosítani szeretné. A mezőbe kattintást követően megjelenik az alábbi képen látható színválasztó. A színválasztó bal oldali részében szabadon az egész mutatójának segítségével választhat a használni kívánt színek közül. Ha kiválasztotta a használni kívánt színt a jobb alsó gombbal tudja rögzíteni. A rögzítést követően a megjelenés adatlapjának a rögzítése is szükséges az Űrlap elküldése gombra kattintással. Abban az esetben ha tudja az alkalmazni kívánt színkódot, elegendő beírnia az adott mezőbe.

Saját fejléckép feltöltés

A kiválasztott hasábszámnak megfelelő opcióban végezze el a saját fejléckép feltöltést. A feltöltést követően válassza ki a feltöltött fejlécképet majd az Űrlap elküldése gombbal mentse el a módosításokat.

Fejléckép 3 hasáb esetén opció (a kép mérete 1000 px × 150 px)
Fejléckép 2 hasáb esetén opció (a kép mérete 960 px × 150 px)
Fejléckép 1 hasáb esetén opció (a kép mérete 760 px × 150 px)

Tipp: amennyiben az egyedi fejléckép tartalmazza az áruház nevét, és leírását abban az esetben feltétlen kapcsolja ki a megjelenítésüket, ne a név és leírás törlésével távolítsa el ezeket a szövegeket!

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben