Menü
Kérdése van?
06 30 535 2181
Üzenetküldés

Letisztult megjelenés 24 színvariációval

A Testreszabás gombra kattintásással a különböző beállítások határozhatóak meg.

Az Előnézet segítségével még mielőtt váltana egy másik megjelenésről megtekintheti az adott beállításokkal a webáruháza megjelenését.

A Kiválasztás gombra kattintást követően a webáruház publikus felületének megjelenése az adott megjelenésre fog módosulni.

Javasolt logó méret: 320 x 100 pixel. Fontos, hogy ide logót vár a rendszer, nem pedig fejlécképet! Ha segítségre van szüksége a logó méretezésében jelezze Ügyfélszolgálatunknak és segítünk.

Ez a megjelenés kategória 4 választható fejléc variációt biztosít. Válassza ki az alkalmazni kívánt variációt.

Webáruház megjelenés választás - fejléc variációk

A fejlécsáv megjelenítése jelölőnégyzet bepipálásával a fejlécsáv bekapcsolható (alapértelmezetten bepipált állapotban van).

Bizonyos megjelenéseknél az alábbi adatok megjelenítésre kerülnek (fejléc variáció #2 és #3 esetén)

Fontos, hogy az ingyenes szállítás a megjelenéshez tartozó szöveges tartalom lesz, a rendszer nem az itt megadott összeggel fogja biztosítani az ingyenes szálltást.

A szállítási/fizetési módok a Beállítások > Szállítási módok menüpontban rögzíthető.

Jobboldai hasáb megjelenítése jelölő négyzet bejelölésével a jobb oldali, 3. hasáb is megjelenítésre kerül a publikus felületen.

Kattintson az Önnek megfelelő stílusra.
Az aktívan kiválasztott stílust pipával jelzi a rendszer.

A nyitó lapi képváltó mérete: 960x320 pixel. Ilyen méretű képet vár a rendszer.

Fontos, hogy az URL mezőt minden esetben töltse ki, adjon meg egy url címet. A képre kattintást követően a látogató a megadott url címre jut el.

http:// előtagot alkalmazza.

A hasábok tartalma szabadon módosítható, megadható. Alapértelmezetten az Elérhetőségek hasábba az előfizetői adatok kerülnek megjelenítésre. Szükség esetén módosítsa!

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben